Особливості фізичної реабілітації пацієнтів після проведення реконструкції колінного суглобу - Пошелюк, Д. І. (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Актуальність проблеми. У зв‘язку зі збільшенням кількості випадків високоенергетичної травми в структурі загального травматизму, розриви передньої хрестоподібної зв‘язки колінного суглоба стали «популярні», що призвело до значної кількості оперативних втручань з цього приводу.
Keywords: тези