Оптимізація освітнього процесу за допомогою навчально-методичного комплексу - Радутна, Олена Анатоліївна; Radutna, O. A. (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Актуальним напрямком світової сучасної вищої медичної школи є стандартизація та уніфікація освітнього процесу. Входження України в європейський простір потребує реформування та модернізації вищої освіти, сприяє впровадженню в навчальний процес передових інформаційних технологій. The urgent direction of the world's modern high medical school is standardization and unification of the educational process. Ukraine's entry into European space needs reform and modernization of higher education, promotes the introduction of advanced information in the educational process technologies.
Keywords: навчально-методичний комплекс; інформаційні технології; educational-methodical complex; information technologies