Основи діагностики, лікування та профілактики захворювань кістково-м’язової системи та сполучної тканини.Частина 1. - Візір, Вадим Анатолійович; Березін, Олександр Євгенійович; Садомов, Антон Сергійович; Шолох, Сергій Григорович; Гончаров, Олександр Вікторович (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Посібник призначений для студентів медичних ВНЗ з метою допомоги у вивченні внутрішньої медицини. Містить базові питання з клінічної діагностики та лікування захворювань суглобів, вивчення яких передбачено навчальною програмою з дисципліни «Внутрішня медицина» за спеціальностями «лікувальна справа» та «педіатрія».