Елементи дистресу в осіб, які знаходяться у стані тілесної дисфорії - Курта, І. О. (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Мета дослідження: розробити принципи клініко-психологічного дослідження осіб з проявами порушень гендерної ідентичності, харчової поведінки та дисморфофобії у ракурсі концепції «тілесної дисфорії». Матеріали та методи: З дотримання принципів біоетики протягом 2021 року було проведено дослідження 11 осіб з проявами гендерної дисфорії, нервової анорексії та дисморфофобії,які проходили діагностичне консультування на кафедрі психіатрії, психотерапії, загальної та медичної психології, наркології та сексології.
Keywords: тези