Тупі травми серця внаслідок бойових дій: різновиди, клінічні прояви та методи діагностики - Рибалка, В. Ю. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета дослідження: дослідити різновиди тупих травм серця внаслідок бойових дій, клінічні прояви та методи їх діагностики.
Keywords: тези доповідей