Вивчення регіонального розподілу препаратів рослинного походження гемостатичної дії - Андрухова, В. Д. (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Застосування лікарських рослин для лікування різних видів кровотеч є актуальним у зв’язку з можливістю діяти на різні стадії процесу гемостазу, до того ж вони мають малу токсичність та полівалентність лікувальних дій. Метою роботи є вивчення регіонального розподілу препаратів рослинного походження гемостатичної дії. Для досягнення цієї мети розглянуто Державний реєстр лікарських засобів за 2011 рік.
Keywords: тези доповідей; рослинні препарати гемостатичної дії; дослідження; растительные препараты гемостатического действия; исследования; herbal preparations hemostatic action; research