Використання мультимедійних технологій у викладанні української мови для іноземних студентів - Дочинець, Дмитро Іванович; Омельницька, Людмила Валентинівна; Dochinets, Dmytro; Omelnitska, Lyudmyla (Тернопіль: ТНТУ ім. Івана Пулюя, 2018)
На сьогодні в Україні вже стало намітились нові пріоритети розвитку освіти, тому зараз відбувається складний та багатопрофільний процес оновлення освітньої системи, а саме модернізація інформаційно-технологічної бази навчального процесу вищої школи. Основне завдання сучасної освіти – це розвиток та виховання всебічно обізнаної особистості, яка готова до здорової конкуренції у майбутній професії. Саме задля виконання цього завдання використовують інноваційні педагогічні технології у навчанні студентів.
The usage of multimedia technologies in the teaching the ukrainian language to foreign students