Розробка алгоритму роботи Android-віджету для прогнозування концентрації пилку амброзії у повітрі Запоріжжя - Скорик, С. О.; Жадан, К. С. (Одеса : ОНМедУ, 2017)
Вступ. Останніми роками в багатьох країнах світу приділяють значну увагу моніторингу та прогнозуванню аероалергенної ситуації. Їх основною метою є зменшення ризику виникнення у населення алергічних реакцій, що викликаються пилком анемофільних рослин та спорами грибів. У дослідженнях було розроблено емпіричну формулу для підрахунку прогнозованої концентрації пилку амброзії у повітрі Запоріжжя на основі метеорологічних факторів та багатолітніх спостережень.
Keywords: тези доповідей