Технічне забезпечення лікування пацієнтів з цукровим діабетом : сучасні можливості - Каджарян, Віталій Георгійович; Бідзіля, Петро Петрович; Солов'юк, Олександр Олегович (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Методичні рекомендації описують технічні засоби, які можуть бути використані пацієнтами для інсулінотерапії. Наведено основні види сучасних препаратів інсуліну, охарактеризовані правила введення інсуліну. Дані рекомендації можуть бути використані для забезпечення навчального процесу для студентів IV та VI курсів медичного факультету, лікарів-інтернів, а також для читання лекцій в школах діабету лікувально-профілактичних установ.
Keywords: ендокринологія; цукровий діабет; ендокринологія; лікування цукрового діабету