Впровадження змiшаної форми викладання у практично-орієнтованому навчанні студентів стоматологічного профілю - Чертов, Сергій Олександрович (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Тривалий період карантинних обмежень, пов'язаний з пандемією COVID-19, поставив перед вищою освітою чимало викликів, але з іншого боку сприяла запровадженню змішаної форми навчання в Запорізькому державному медичному університеті. Всі учасники навчального процесу в короткий термін були змушені перебудовувати традиційні форми навчання і освоювати дистанційні методи в он-лайн режимі з повною візуалізацією навчального процесу.
Keywords: соціологічне дослідження; ефективність; змішана форма навчання