Оцінка коморбідної патології та прогнозу госпітального етапу гострого коронарного синдрому з елевацією сегменту ST - Бондаренко, Олексій Павлович; Бондаренко, О. О. (My University, 2024)
Мета дослідження. Вивчити вплив коморбідної патології на прогноз госпітального етапу гострого коронарного синдрому з елевацією сегменту ST.
Keywords: тези доповідей