Доcвід викладання основних положень Директиви ЄС про косметичні засоби провізорам-косметологам - Зарічна, Тамара Пантелеймонівна; Ткаченко, Наталя Олександрівна; Червоненко, Наталія Михайлівна; Демченко, Валерій Олегович; Алєксєєва, Ірина Миколаївна; Заричная, Т. П.; Ткаченко, Н. А.; Червоненко, Н. М.; Демченко, В. А.; Алексеева, И. Н.; Zarychnaya, T. P.; Tkachenko, N. A.; et al. (Запорізький державний медичний університет, 2013)
Описано досвід викладання основних положень Директиви ЄС про косметичні засоби провізорам-косметологам Запорізького державного медичного університету. Описан опыт преподавания основных положений Директивы ЕС о косметических средствах провизорам-косметологам Запорожского государственного медицинского университета. The article focuses on the experience in teaching the basic provisions of European Directive for Cosmetic Products by pharmacistscosmetologists of Zaporozhye state medical university.
Опыт преподавания основных положений Директивы ЕС про косметические средства провизорам-косметологам
The experience of teaching the basic provisions of the EU cosmetics pharmacists-cosmetologist
Keywords: провізор-косметолог; Директива ЄС про косметичні засоби; вимоги щодо безпеки лікарських засобів; вимоги до складу косметичного засобу; провизор-косметолог; Директива ЕС о косметических средствах; требования к безопасности косметических средств; требования к составу косметического средства; pharmacist-cosmetologist; European Directive for Cosmetic Products; requirements of the safety of cosmetic products; requirements of the composition of cosmetic products