Тривога і депресія у пацієнтів із туберкульозом легень, які лікуються в стаціонарі в умовах воєнного стану - Попова, Д. І. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета — встановити рівень тривоги й депресії у пацієнтів із туберкульозом легень, які лікуються в стаціонарі в умовах воєнного стану залежно від тривалості лікування.
Keywords: тези доповідей