Українська мова як іноземна. Професійне спілкування лікар-пацієнт : практикум з аудіювання для студентів – іноземних громадян ІІІ курсу мед. ф-тів - Гриценко, Ольга Вікторівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Практикум є складовою навчально-методичного комплексу курсу «Професійне мовлення лікар-пацієнт» з дисципліни «Українська мова як іноземна». Матеріал призначений для іноземних здобувачів освіти третього року навчання спеціальності 222 «Медицина», які вбачають необхідність у вдосконаленні навичок слухання. Збірник передбачає роботу з відео- та аудіофайлами на професійну тематику та виконання завдань до них. Основне завдання матеріалів – підготовка студентів до спілкування у професійній сфері, зокрема коректне сприйняття автентичних текстів.