Фармакотерапія. Клінічна фармація - Крайдашенко, Олег Вікторович; Свинтозельський, Олександр Олексійович; Михайлик, Олена Анатоліївна; Долінна, Марія Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2016)
У навчально-методичному посібнику предсатвлені матеріали, які допоможуть студенту закріпити засвоєні раніше основні принципи фармакотерапії та клінічної фармації та їх значення для повсякденної діяльності: здійснювати адекватний вибір і рекомендувати найефективніші та безпечніші препарати в кожній конкретній ситуації, визначити оптимальний режим дозування, спосіб введення з урахуванням індивідуальних особливостей пацієнта, віку, тяжкості захворювання і супутніх патологічних процесів.
Keywords: фармакотерапія; клінічна фармація; навчально-методичний посібник; іспит з фармакотерапіїї; заочний факультет