Історія медицини : курс лекцій для магістрів 1-3 курсів мед. ф-тів ден. форми навчання - Утюж, Ірина Геннадіївна; Мегрелішвілі, Марія Олексіївна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Курс лекцій містить тематику, плани, матеріали лекційних занять питання для самоконтролю, рекомендовану літературу. Призначений для магістрів 1-3 курсів денної форми навчання спеціальностей 221 «Стоматологія», 222 «Медицина», 228 «Педіатрія».