Актуальний вплив пренатального стресу на репродуктивне здоров’я жінок - Семененко, І. В.; Турчиненко, В. В. (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Вступ: в Україні безпліддям страждає 15 – 20% сімей, а такий рівень є занадто високим, тому питання психоемоційного стану жінок із безпліддям, які перенесли пренатальний стрес, залишається актуальним і сьогодні.