Особливості організації дистанційного навчання на кафедрі дитячих інфекційних хвороб - Усачова, Олена Віталіївна; Пахольчук, Тетяна Миколаївна; Конакова, Ольга Володимирівна; Дралова, Олександра Анатоліївна; Сіліна, Єлизавета Андріївна (My University, 2020)
В зв’язку з карантинними заходами, обумовленими пандемією COVID-19, сталося так, що терміново необхідно було переформувати усю систему викладання клінічних дисциплін майбутнім лікарям з переходом в он-лайн режим. Он-лайн навчання, як одна з форм дистанційного навчання (ДН), це передусім отримання знань і навичок за допомогою комп’ютера або іншого гаджета, підключеного до інтернету в режимі «тут і зараз» ( аудіо / відео-конференції, інтернет-чати, електронна пошта та ін..).