Забезпечення дистанційного навчання провізорів-інтернів з дисципліни «Фармацевтична технологія» підчас карантину - Малюгіна, Олена Олександрівна; Смойловська, Галина Павлівна; Хортецька, Тая Володимирівна (Одеська національна академія харчових технологій, 2020)
На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 р. №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», листа МОН України від 11.03.2020 р. № 1/9-154 та рекомендацій органів місцевого самоврядування у період з 12.03 по 03.04.2020 р. в усіх закладах освіти незалежно від рівня, форми власності та сфери управління оголошується карантин. Одним з основних карантинних заходів, спрямованих на запобігання поширення будь-якого інфекційного захворювання є заборона здобувачам вищої та післядипломної освіти («студентам») відвідувати навчальні заклади. Загальною практикою є дистанційна освіта та самостійне опрацювання студентами навчального матеріалу підчас вимушеної перерви у заняттях.
Keywords: матеріали конференції