Удосконалення передопераційної підготовки як етап покращення периопераційного лікування пацієнтів похилого і старечого віку - Бульба, П. О.; Данилюк, Михайло Богданович (Вінниця : ВНМУ ім. М. І. Пирогова, 2023)
Мета: оцінити ефективність змін до передопераційної підготовки у пацієнтів похилого і старечого віку як етап покращення лікування у периопераційному періоді.
Keywords: тези доповідей