Законодавче регулювання діяльності фармацевтичних підприємств - Райкова, Тетяна Семенівна; Рижов, Олексій Анатолійович; Пругло, Євген Сергійович; Іванькова, Наталя Анатоліївна (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Навчальний посібник підготовлений у відповідності до вимог Наказу МОЗ України від 19 вересня 1993 року № 291 «Про затвердження Положення про спеціалізацію (інтернатуру) випускників вищих медичних і фармацевтичних закладів освіти ІІІ-ІV рівня акредитації медичних факультетів університетів» (пункт 3.11.4). Призначений для провізорів – інтернів, керівників інтернів на базах стажування і викладачів профільних кафедр.