Визначення суми гідроксикоричних кислот у листі myrtus communis l - Мацегорова, Ольга Євгенівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета роботи – порівняльний аналіз гідроксикоричних кислот мирту звичайного, що вирощений в умовах in vivo та методом мікроклонального розмноження в умовах in vitro.
Keywords: тези доповідей