Дослідження згубного впливу на людський організм синтетичних миючих засобів - Фидря, Д. І. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження. Питання обізнаності здобувачів медичної освіти з безпечністю використання синтетичних миючих засобів для людини.
Keywords: тези доповідей