Сучасні інноваційні форми та технології в освіті - Соколовська, Ірина Анатоліївна; Воронець, Марія Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2016)
Характерною ознакою сьогодення є зростання темпів змін сучасного суспільства та його інформатизація. Комп’ютери та інформаційні технології створюються та удосконалюються для того, щоб допомагати людям думати, діяти та навчатися ефективно. Вони не лише розширюють можливості професійної діяльності, але й вимагають опанування новими знаннями та навичками. Невід’ємною частиною освітніх реформ є інформатизація освіти. Інформатизація вищих навчальних закладів нині незворотний процес зміни організації, змісту і методів навчання, підготовки молодих спеціалістів до роботи в інформаційному суспільстві.
Keywords: тези