Клініко-лабораторні прояви позалегеневих уражень у хворих з різним перебігом COVID-19 - Пак, Катерина Анатоліївна; Рябоконь, Олена Вячеславівна; Кулєш, І. О.; Рябоконь, Юрій Юрійович (My University, 2023)
Мета роботи — проаналізувати клініко-лабораторні прояви по- залегеневих уражень у госпіталізованих хворих з різним перебігом COVID -19.