Форми дистанційного навчання студентів пропедевтики внутрішньої медицини - Лукашенко, Ланна Віталіївна; Лихасенко, Іветта Валеріївна (Харків : ХНМУ, 2023)
Сучасне суспільство вимагає глибокої підготовки всіх його членів до використання інформаційно-комунікаційних технологій у своїй професійній діяльності [1]. Пандемія СOVID-19, яка розпочалася в Україні навесні 2020 року змусила перейти від традиційної аудиторної освіти на дистанційну та змішану при викладанні «Пропедевтики внутрішньої медицини». Досвід професорсько- викладацького складу, набутий у Запорізькому державному медичному універси- теті, дав змогу швидко перевести навчальний процес у дистанційний формат [2].