Особливості когнітивних порушень та якість життя пацієнтів, які перенесли вірусну інфекцію COVID-19 - Гаранич, Лілія Сергіївна; Шкарупа, В. Є. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження. Дослідити особливості когнітивних порушень (КП) та показники якості життя пацієнтів, які перенесли вірусну інфекцію COVID-19. Для досягнення цієї мети були поставлені наступні задачі: 1) Визначити структуру когнітивного дефіциту та виявити доменні особливості КП у хворих на COVID-19; 2) Оцінити показники якості життя пацієнтів, які перенесли коронавірусну хворобу.
Keywords: тези доповідей