Хоспис в Запорожье. 5 лет спустя - Григорьева, З. Е.; Сыволап, В. В.; Олейник, А. И.; Авраменко, Н. Ф.; Лихасенко, И. В.; Поливода, С. В.; Григор'єва, Земфіра Юхимівна; Сиволап, Віталій Вікторович; Олійник, Олександр Іванович; Авраменко, Наталя Федорівна; Лихасенко, Іветта Валеріївна; Полівода, Світлана Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2010)
В роботі наведено дані про хоспіс та його заповіт, термінальний стан хворого, виробничу практику студентів 2-го курсу медичного факультету ЗДМУ. Hospes and its rules, terminal state of patient, practical training of the second-year students of the medical faculty of the Zaporozhye State Medical University are given in the article.
Keywords: хоспіс; виробнича практика студентів; hospice; practical training of the students