Впровадження деяких інноваційних технологій в освітній процес на кафедрі клінічної лабораторної діагностики Запорізького державного медичного університету - Павлов, Сергій Васильович; Горбачова, Світлана Василівна; Бухтіярова, Ніна Вікторівна; Біленький, Сергій Андрійович; Євсєєва Л. В.; Левченко, Катерина Віталіївна; Нікітченко, Юлія Вікторівна (Тернопіль : ТДМУ, 2018)
Постійне вдосконалення цифрового подання інформації та організації доступу до неї із застосуванням комп'ютерних мереж викликає не аби яку зацікавленість до різноманітних інформаційних технологій в освіті та навчанні. У світі сформувалася концепція публікації навчальних матеріалів для віддаленого доступу у вигляді масових відкритих онлайн курсів (Massive Open Online Course, МООС).
Keywords: тези