Оцінювання знань студентів при вивченні біологічної хімії у ЗДМФУ - Саліонов, Володимир Олександрович (Одеса : Гельветика, 2023)
Студенти − це майбутнє нашого суспільства, благополучність держави, так як теперішні студенти стануть фахівцями у сучасному складному суспільному устрої. Знання необхідні людині, щоб вона мала можливість ними творчо