Ентеровірусні менінгіти у дітей: підходи до формування алгоритму ранньої діагностики - Усачова, Олена Віталіївна; Usacheva, O.V. (Київ, 2015)
В статті подана характеристика перебігу ентеровірусних менінгітів. Наведені підходи до ранньої клінічної діагностики ентеровірусної етіології менінгіту у дітей.
Enteroviral meningitides of children: algoritm of clinical early diagnosis
Keywords: ентеровірусні менінгіти; діти; рання діагностика