Метод "case-study" як складова вивчення фармакології у формуванні засад клінічного мислення - Кучер, Тетяна Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета дослідження. Для з'ясування рівня професійності і компетентності в більшості країн використовується методика проблемного навчання «Case based learning» (CBL), як метод «активного навчання», якай базується на використанні конкретних сценаріїв («кейсів»), які нагадують або є, зазвичай, реальними прикладами та передбачає «проектування» логічних ланцюгів для формування остаточного рішення [Liu L. et al., 2019].
Keywords: тези доповідей