Лактоферин як інтегральний показник глибини ураження слизової оболонки гастродуоденальної зони у дітей - Савченко, Дар'я Сергіївна (My University, 2025)
Мета. Дослідити вміст лактоферину у сироватці крові дітей із різною глибиною ураження слизової оболонки гастродуоденальної зони.
Keywords: тези доповідей