Дослідження антиоксидантної активності похідних 5-(2,4-, 3,4-диметоксифеніл)-3h-1,2,4-тріазол-3-тіонів за допомогою докінгових досліджень - Довбня, Д. В.; Каплаушенко, Андрій Григорович (My University, 2024)
Мета роботи. Дослідити антиоксидантну активність похідних 5-(2,4-, 3,4- диметоксифеніл)-3H-1,2,4-тріазол-3-тіонів за допомогою докінгових досліджень та оцінити їх потенціал як інгібіторів ключових ферментів оксидативного стресу.
Keywords: тези доповідей