Оцінка ефективності лікування закритих ушкоджень селезінки у дітей - Pakholchuk, O. P.; Kokorkin, O. D.; Lebedinsky, V.; Пахольчук, Олексій Петрович; Кокоркін, Олексій Дмитрович (My University, 2023)
Метою нашої роботи удосконалення на власному досвіді результатів лікування дітей з закритими ушкодженнями селезінки.