Фармацевтична технологія : навч. посіб. для практ. занять провізорів передатестаційного циклу зі спец. «Загальна фармація» - Мазулін, Олександр Владиленович; Андрєєва, Г. Т.; Фуклева, Лариса Анатоліївна; Малюгіна, Олена Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Навчальний посібник «Фармацевтична технологія: для практичних занять повізорів зі спеціальності «Загальна фармація» складений відповідно до плану та програми підготовки провізорів на передатестаційних циклах зі спеціальності «Загальна фармація» галузі знань 226 «Фармація, промислова фармація» у Запорізькому державному медичному університеті, робочим навчальним планом та робочою програмою «Фармацевтична технологія». У посібнику надана інформація та практичні завдання з аспектів розробки, виробництва (виготовлення) та особливостей м'яких лікарських форм для місцевого застосування та водних витягів з рослинної сировини.