Коригуюча гімнастика. Тема 1. Коригуюча гімнастика при кіфозі (вправи в партері й у гімнастичної стінки) : метод. рек. для самостійної роботи студентів - Ляхова, Інна Миколаївна; Шаповалова, Ірина Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Методичні рекомендації призначені для студентів, які навчаються за спеціальністю 227 "Фізична терапія, ерготерапія" ЗВО МОЗ України для допомоги у вивчені окремих питань коригуючої гімнастики, які віднесено до самостійної роботи згідно типової та робочої програм, в рамках підготовки до практичних занять та кращого засвоєння навчального матеріалу з дисципліни "Коригуюча гімнастика".