Стан прооксидантно-антиоксидантного гомеостазу у хворих на гострий гепатит В залежно від супутнього хронічного вживання алкоголю в гепатотоксичних дозах - Фурик, Олена Олександрівна; Рябоконь, Олена Вячеславівна; Хелемендик, Анастасія Борисівна; Оніщенко, Тетяна Євгенівна; Задирака, Денис Анатолійович (My University, 2018)
визначена динаміка змін параметрів прооксидантноантиоксидантного гомеостазу у хворих на гострий гепатит В (ГГВ) залежно від наявності супутнього хронічного вживання алкоголю в гепатотоксичних дозах
Keywords: прооксидантноантиоксидантний гомеостаз; гострий гепатит В; гепатотоксичні дози; тези