Практичне значення та застосування похідних 1,2,4 – тріазолу - Каплаушенко, Андрій Григорович; Книш, Євгеній Григорович; Панасенко, Олександр Іванович; Самелюк, Юрій Геннадійович; Кучерявий, Юрій Миколайович; Щербак, Марина Олексіївна; Каплаушенко, Тетяна Миколаївна; Рудь, Адель Миколаївна; Гуліна, Юлія Сергіївна (Запорізький державний медичний університет, 2016)
В монографії розглянуто практичне значення застосування похідних 1,2,4 – тріазолу в різних галузях: в сільському господарстві, в промисловості та в медицині з метою створення оригінальних лікарських засобів для різноманітних сфер діяльності.