Комплексне лікування риносинуситів у дітей - Кокоркін, Дмитро Миколайович; Ярцева, Марія Олександрівна (ТОВ «ВІСТКА», 2019)
Протягом останніх років спостерігається зростання частоти захворювань носа та навколоносових пазух, що проявляється збільшенням показників захворюваності та поширеності в загальній структурі ЛОР-патології дитячого віку. На європейському ринку протягом 20 років успішно застосовується рослинний препарат, що містить сухі екстракти баптизії красильної, ехінацеї блідої та пурпурної та молоді пагони й листя туї (Esberitox®). Сполучення саме цих рослинних компонентів в одній лікарській формі, дозволяє впливати на активність неспецифічних факторів резистентності організму.