Фізична терапія дітей із вродженими дефектами хребта - Цолта, Д. Ю. (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Мета: вивчення можливостей застосування засобів і методів фізичної терапії у дітей із вродженими дефектами хребта («Spina Bifida»). Матеріали і методи. Аналіз наукової та науково-методичної літератури, мережі «Internet» клінічні та педагогічні спостереження, контент-аналіз медичних карток, аналіз педагогічного досвіду.
Keywords: тези