Ультрамікроскопічна характеристика клітинних фенотипів легень в умовах експериментального алергічного запалення - Попко, Світлана Сергіївна (My University, 2022)
Мета. З’ясувати субмікроскопічну характеристику клітинних фенотипів легень в умовах експериментального алергічного запалення.
Keywords: тези доповідей