Перегрупування дімрота та нуклеофільне розщеплення у ряду S-триазоло[c]хіназолінів - оригінальні підходи до спрямованого пошуку хіміотерапевтичних агентів - Пилипенко, О. О.; Святенко, Л. К.; Шабельник, Костянтин Петрович; Коваленко, С. І.; Оковитий, С. І. (My University, 2023)
Широкий арсенал хіміотерапевтичних агентів, їх постійне поповнення новими природними, напівсинтетичними і синтетичними препаратами на сьогодні не вирішує проблему резистентності, незважаючи на те, що дизайн та пошук даної групи лікарських засобів зазнав суттєвих змін.