Інноваційні навчальні технології у додипломній медичній освіті - Оніщенко, Тетяна Євгенівна; Корнієнко, Олена Олександрівна; Рябоконь, Олена Вячеславівна (My University, 2024)
Реформування освітньої системи в Україні триває і супровод- жується змінами у теорії та навчально-педагогічній практиці.
Keywords: тези доповідей