Шляхи вдосконалення післядипломної підготовки інтернів-патологоанатомів - Тертишний, Сергій Ігорович (Укрмедкнига, 2015)
Вступ. Інтернатура є обов’язковою формою післядипломної підготовки в медичних вузах України, по закінченні якої лікарям-інтернам присвоюється кваліфікація лікаря-спеціаліста [1]. Основним завданням інтернатури є покращення практичної підготовки випускників медичних вузів, підвищення професійного рівня та ступеню їх готовності до самостійної лікарської діяльності [2]. Цей етап лікарської підготовки формує знання, які створюють міцний фундамент професійних навиків, які конче необхідні майбутньому лікарю в повсякденній практиці.
Keywords: тези