Управління та економіка фармації : зб. тест. завдань (оновлена база 2020 рік, з поясненнями) для підготовки до іспиту «КРОК-3. Фармація» для провізорів-інтернів зі спец. «Загальна фармація» - Бушуєва, Інна Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Програма курсу «КРОК 3. ФАРМАЦІЯ» з дисципліни Управління і економіка фармації складена відповідно підготовки до ліцензійного іспиту КРОК 3 ФАРМАЦІЯ (Наказ МОЗУ від 11.09.18 № 1647), наказом ректора від 05.06.2018 р. №239 та розпорядженням деканату ФПО ЗДМУ від 26.06.2018 р. з метою забезпечення якісної підготовки лікарів (провізорів)-інтернів до атестації та складання ліцензійних іспитів. Розроблено у відповідності з типовим навчальним планом, затвердженим МОЗ України, робочим навчальним планом інтернатури зі спеціальності «Загальна фармація» та робочою програмою «Управління та економіка фармації».
Keywords: менеджмент і маркетинг у фармації; фармацевтичне підприємство; фармацевтичний працівник; законодавчо-правове регулювання