Досвід проведення дистанційного навчання на фармацевтичному факультеті заочної форми навчання ЗДМУ - Пряхін, Олег Романович; Авраменко, Антоніна Іванівна; Денисенко, Ольга Миколаївна; Портна, Олена Олексіївна (Запорізький державний медичний університет, 2011)
Висвітлено досвід проведення та методика дистанційного навчання на фармацевтичному факультеті заочної форми навчання вЗапорізькому державному медичному університеті. Освещен опыт проведения и методика дистанционного обучения на фармацевтическом факультете заочной формы обучения в Запорожском государственном медицинском университете. This article deals with the experience and methods of distance learning at the Pharmaceutical faculty of Correspondence Courses in Zaporozhye State Medical University.
Keywords: дистанційне заочне навчання; фізична та колоїдна хімія; дистанционное заочное обучение; физическая и коллоидная химия; distance learning; physical and colloid chemistry