Дослідження фізико-хімічних, біологічних властивостей нових S-похідних 4-алкіл-5-(((3-(піридин-2-іл)-1н-1,2,4-триазол-5-іл)тіо)метил)-4н-1,2,4-триазол-3-тіолів - Карпун, Євген Олександрович (My University, 2021)
Метою нашої роботи був цілеспрямований синтез нових S-похідних на основі 4-алкіл-5-(((3-(піридин-2-іл)-1Н-1,2,4-триазол-5-іл)тіо)метил)-4Н-1,2,4-триазол-3-тіолів, дослідження фізико-хімічних показників за допомогою сучасних комплексних методів аналізу, проведення біологічного скринінгу in vitro та in vivo для виявлення фармакологічного потенціалу, визначення залежності між структурою-біологічною дією.