Акушерські та перинатальні наслідки розродження жінок з гіпертензивними розладами - Кириченко, Михайло Михайлович; Сюсюка, Володимир Григорович; Kyrychenko, M. M.; Siusiuka, V. G. (My University, 2023)
Мета дослідження – на підставі ретроспективного аналізу дати оцінку акушерським та перенатальним наслідкам розродження жінок із гіпертензивними розладами під час вагітності
Obstetric and perinatal outcomes of childbirth in women with hypertensive disorders