Фармакогенетичне тестування: сучасний стан проблеми - Крайдашенко, Олег Вікторович; Кремзер, Олександр Олександрович; Самура, Тетяна Олександрівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета дослідження Метою дослідження є аналіз сучасного стану фармакогенетичного тестування та визначення його ролі у персоналізованій медицині, розкриття основних методів фармакогенетичних тестів, оцінка ефективності тестування у профілактиці побічних ефектів, дослідження можливостей та перспектив впровадження фармакогенетики у клінічну практику.
Keywords: тези доповідей